Zoek
Sluit dit zoekvak.

538 deejay Edwin Evers weer vrijgezel

Radio 538 deejay Edwin Evers liet deze week weten dat hij het jammer vindt dat vorig jaar zijn relatie met zijn vriendin Maaike op de klippen liep. In het blad Flair vertelt Evers dat hij het erg leuk had met haar, maar de twee groeiden uit elkaar omdat ze allebei ergens anders wilden wonen.

Edwin Evers voelde zich het meeste thuis in het plaatsje Hardenberg, terwijl zijn vriendin Maaike daar niet kon aarden. “Volgens mij mag een woonplaats geen reden zijn om een relatie te verbreken, maar uiteindelijk kwam het toch tussen ons in te staan”, zegt Evers in het tijdschrift.

“Elke week stak dezelfde vraag de kop op: waar zijn we dit weekend? Feit is dat we uit elkaar groeiden. Dus geen slaande ruzie, maar een dooretterend iets, wat je des te moeilijker afsluit.”

De 538-deejay is tegenwoordig naast zijn ochtendshow bij Radio 538 ook dagelijks te zien op televisie. Onlangs heeft hij een commercial opgenomen voor het bedrijf ‘Beter Horen’ in de hoortestbus. Als ‘plaatwerker’ zit de deejay namelijk de hele dag in de ‘herrie’. [Radiowereld.NL]