538 Report

De verslaggevers Cees en Robin van Radio.nl hebben het laatste nieuws over Radio 538 weer voor je op een rijtje gezet.

>> Gigi D’agostino week
Radio 538 presenteert op 22 juni in de Rijnhal in Arnhem: Giggi D’agostino. Kaartjes zijn nu verkrijgbaar via ticketbox en te winnen op Radio 538, want deze week is het Gigi D’agostino week op 538. Hoor jij deze week een klapper van Gigi voorbij komen, bel dan snel met 538 (0909 3000538) en win een Gigi-pakket, inclusief VIP-kaarten voor zijn DJ-set.

Alle VIP-winnaars kwalificeren zich automatisch voor een VIP-trip naar een DJ Set van Gigi D’agostino in Italië. De winnaar hiervan wordt vrijdagavond Niels, Niels en Froukje bekend gemaakt. Ook via Radio538.nl zijn kaartjes te winnen.

>> Unexpected Fresh weekend
In de Latenight Radioshow met Barry Paf maak je deze week kans op een weekendje Texel. Niet alleen natuurlijk, maar samen met 8 vrienden of vriendinnen. En als winnaar ga je als één van de eerste in Nederland kennis maken met Blo Karten: met 90 over het strand zeilen in een soort kart.

Dus heeft één van je vrienden dit weekendje wel verdiend geef hem / haar en jezelf op via Radio538.nl. Donderdagavond maakt Barry de winnaar bekend.

>> 538 Dance Smash Hits Summer 2002
De zomer komt in zicht en dus wordt het weer tijd voor een nieuwe editie uit de 538 Dance Smash Hits reeks. Donderdag ligt ie in de winkel en deze hete klappers staan er o.a. op: Kate Ryan, Madhouse, DJ Jurgen, G-Spott, Marco V, Missy Elliot, Tiga & Zyntherius, Galleon, Rank 1, Moony, DJ Jurgen, Ferry Corsten, Mauro Picotto, Safri Duo (ft. Michael McDonald), Sophie Ellis-Bextor en Brainpower.

>> Programmering Update & Kort 538 Nieuws
Zoals gewoonlijk beginnen we dit onderdeel weer met de afwezigen van de afgelopen week. Vorig weekend had Niels Hoogland een familie-uitje en had daarmee (ondanks het hete weer) een koudje gevat. Daarom nam Frank Dane maandag, dinsdag en woensdag de show over. Donderdag was Niels er weer en dat was maar goed ook, want de volgende dag kwam Shakira langs. Over Shakira gesproken, we hadden bij underneath her clothes kunnen kijken, want het vliegtuig naar Nederland was haar kleren vergeten. Helaas was het beeld van de webcam te klein om het e..e.a. te kunnen bekijken;-(

Erik de Zwart was vrijdag vrij, daarom telde Wessel van Diepen weer af van 40 naar 1.
Rick van Velthuysen zat zaterdagavond bij de laatste thuiswedstrijd van de Admirals. Het gevolg was dat Jens Timmermans het met Jan Prins deed.
Martijn Kolkman mocht zondagochtend uitslapen en dus moest Dennis Verheugd vroeg op om Greatest Hits over te nemen.

Kijken we even op de 538 verjaardagskalender: Dinsdag viert Barry Paf z’n 23e verjaardag, vrijdag wordt Jurjen Gofers 22 jaar en zondag is het de beurt aan Erik de Zwart. Hij wordt 45.

Vrijdag komt Carel Kraayenhof met zijn Bandoneon Live38 spelen bij Edwin Evers. Volgende week komt Romeo langs en daarna Soulvation. Overigens zijn op Eversstaatop.nl twee fragmenten te downloaden van de nieuwe cd van Hans Teeuwen.

Zondagmiddag hoor je bij Martijn Kolkman een interview met Destiny’s Child.

Afgelopen zaterdagavond was 538 nieuwslezer Arend Langenberg te bewonderen in het programma “Dit was het nieuws”.

>> Superprijs
Donderdag maak je bij Jeroen Nieuwenhuize kans op een safari in de wilde oerwouden van Kenia. De winnaar verblijft in een luxe bungalow aan de Indische oceaan met witte strandzanden.

>> The Essential Three
Jeroen van Inkel’s Essential three van afgelopen vrijdag:
1. Mark Norman – Overkill
2. Shakedown – At Night
3. Lethel Drummin’ – OD

>> De Schijven
Alarmschijf: Shakira – Underneath your clothes (nummer 29 in de Top 40)
Dancesmash: Moony – Dove (I’ll be loving you)
Meer informatie over de schijven vind je op Radio538.nl.

>> De Wanadoo Top 40
Zoals elke week weer een overzicht van de bovenste regionen van de Top 40. Dit was de top 3 van afgelopen vrijdag:
1 (1) Brainpower – Dansplaat (ex-alarmschijf)
2 (3) Eminem – Without me
3 (2) Ronan Keating – If tomorow never comes

De Klapperrr van de week: K-otic met Falling op nummer 11

Heeft u ook 538 nieuws, E-mail de 538 reporters Cees van Koppen en Robin Schrama