Search
Close this search box.

TV 538 is in mei zender van de maand bij Ziggo

TV 538 is komende maand zender van de maand bij Ziggo. Dit betekent dat de zender vanaf 1 mei open staat voor alle abonnees met digitale televisie bij Ziggo. TV 538 is te bekijken op kanaal 538.

Op TV 538 komen niet alleen de beste hits voorbij, maar kan ook meegekeken worden in de radiostudio tijdens Evers Staat Op, Coen & Sander, Daniel Lippens, de Frank en Vrijdagshow en A State of Trance.

Uiteraard wordt in mei ook teruggeblikt op het Koningsdagfeest van 538 in Breda, dat dit jaar ook grotendeels live op SBS6 wordt uitgezonden. Ook zijn er nieuwe programma’s als Track Checker en De Laatste te zien.

In Track Checker zoekt 538-deejay Barend van Deelen samen met een bekende gast uit wat de ware betekenis is van songteksten van de nieuwste tracks. In De Laatste stellen 538-deejays de-laatste-vragen aan bekende Nederlanders.

Andere vaste programma’s op TV 538 zijn De Week van 538 met Mark Labrand en Vijf Keer, met vijf videoclips in hetzelfde genre achter elkaar. [Radiowereld.NL]