Search
Close this search box.

Frank Evenblij krijgt sportrubriek in ochtendshow van Qmusic

[Update] Presentator Frank Evenblij krijgt op maandagmorgen een vaste sportrubriek in de ochtendshow van Qmusic. Evenblij gaat op zoek naar de meest opvallende sportmomenten van het weekend en doet hiervan kort verslag in de studio bij Mattie Valk en co-host Evi Hanssen.

Mattie Valk: “Frank werpt een kritische en humoristische blik op alle sporten. Dit is de juiste manier om luisteraars elke maandagochtend bij te praten en de belangrijkste sportgebeurtenissen te voorzien van commentaar.

Presentator en programmamaker Frank Evenblij (38) werd bekend als een van De Jakhalzen in De Wereld Draait Door. Sinds 2012 presenteert hij samen met Erik Dijkstra het programma Bureau Sport. Daarnaast is hij ook analist bij Ziggo Sport. [Radiowereld.NL]