Lieke Veld stopt bij Qmusic

Lieke Veld vertrekt als deejay bij Qmusic. Via Instagram laat ze weten dat het na 2,5 jaar een lunchprogramma te hebben gepresenteerd tijd is voor een nieuwe stap. Wanneer ze haar laatste programma presenteert bij Qmusic is nog niet bekend. Ze zal op projectbasis in de toekomst nog wel af en toe blijven werken voor het radiostation.

Lieke Veld stopt bij Qmusic“Het was destijds mijn droom om als eerste vrouw een programma bij Qmusic op de lunch te mogen presenteren,” aldus Veld.

“Ik ben er trots op dat dat gelukt is. Ik wil Qmusic dan ook bedanken voor de ontwikkelingsmogelijkheden die ik heb gekregen.”

En nu 2,5 jaar later is het tijd voor de volgende stap,” vervolgt Veld. “De radio ervaring die ik heb opgedaan bij Qmusic en daarvoor bij BNN wil ik inzetten om voor mezelf te beginnen. Ik hoop met de vrijheid die ik daardoor krijg zoveel mogelijk verschillende opdrachten te doen en mezelf nog verder te kunnen ontwikkelen. Als radiomaakster, zelfstandig ondernemer en creatief. Ik heb heel veel zin in deze nieuwe uitdaging in het nieuwe jaar!

Veld werkte in totaal 3,5 jaar bij Qmusic. Onlangs maakte ze bekend dat ze samen met haar man Wietze de jager een tweede kindje verwacht. De Jager vertrok eerder dit jaar met ruzie bij Qmusic. [Radiowereld.NL]