Sky Radio nu al gestart met kerstprogrammering

[Update] Terwijl een groot deel van Nederland nog Sinterklaasinkopen aan het doen is en druk met de voorbereidingen voor Pakjesavond bezig is, heeft Sky Radio haar kerstprogrammering alweer van stal gehaald. Sinds maandag krijgen luisteraars al vier tot vijf kerstplaten per uur voorgeschoteld.

Sky Radio nu al gestart met kerstprogrammering Al sinds begin oktober kunnen liefhebbers van kerstmuziek terecht bij Sky Radio – The Christmas Station via internet en DAB+.

Nu is ook het hoofdstation Sky Radio gestart met een kerstoffensief. Volgens Sky Radio zou daar al behoefte aan zijn.

Van de Nederlanders luistert 60% kerstliedjes via de radio en bijna 1/3 van hen begint hier half november al mee, zo blijkt uit eigen onderzoek van Sky Radio.

Tot de kerst gaat Sky Radio het aantal kerstplaten per uur verder opvoeren tot in de week voor kerst alleen nog maar kerstmuziek wordt gedraaid. [Radiowereld.NL]

Update
De nieuwe kerstprogrammering van Sky Radio is gelijk afgetrapt met een nieuw jinglepakket. Net als de reguliere jingles zijn deze gemaakt door Wise Buddah.

Overigens kunnen niet alle luisteraars de vele kersthits op Sky waarderen. Op de Facebookpagina van het radiostation regent het klachten van luisteraars die het te vroeg en te veel vinden.