Wim Drent gaat ochtendshow Radio Continu presenteren

Radio Continu gaat haar programmering uitbreiden. Vanaf maandag 5 maart presenteert Wim Drent een dagelijkse ochtendshow tussen 7 en 10 uur op de regionale volkszender. Drent keert hiermee terug op het oude nest, samen met zijn alter ego Evert Baptist.

Wim Drent gaat ochtendshow Radio Continu presenterenNa meerdere goeie gesprekken in de afgelopen maanden hebben Radio Continu en ik besloten om een nieuwe start te maken,” schrijft Drent op Facebook.

Dat betekent dat ik vanaf 5 maart 2018 op werkdagen de ochtendsjooo “Drent Draait Door” ga presenteren tussen 7-10 uur. Ook is er overeenstemming gevonden met Evert Baptist om een serieuze bijdrage hierin te leveren….. Let wel : luisteren is op eigen risico.

Drent was tussen 2008 en 2014 al eens op Radio Continu te horen, maar dan in de middag. Naast Radio Continu werkte Drent ook diverse malen voor Simone FM.

Als de nieuwe ochtendshow begint hoopt Radio Continu ook weer op FM te ontvangen te zijn in de Achterhoek. Eind december kreeg de zender hier twee FM-frequenties toegewezen. Deze gaan medio februari/maart aan. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten