Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Zo begon Jeroen van Inkel in de ochtend op Radio 5 (audio)

“Honey what do you think when you heard my voice back on the radio?” Met deze woorden opende Jeroen van Inkel zijn eerste ochtendshow op NPO Radio 5. Het was een logische vraag na het draaien van W.O.L.D van Harry Chapin.

Zo begon Jeroen van Inkel in de ochtend op Radio 5 (audio) Van Inkel maakte dinsdagochtend na een jaar zijn comeback in de ochtend op de radio. Voortaan presenteert hij elke werkdag tussen 7 en 10 uur “Je dag is goed” op Radio 5. De deejay is tevens na een slordige driekwart jaar weer met een programma op de radio te horen.

In zijn nieuwe show draait Van Inkel muziek die hij zelf uitzoekt, volgt de dagelijkse actualiteit op de voet en zal ook ter plekke zijn via een verslaggever die hij op pad stuurt met een opdracht.

Het voelt alsof ik voor een orkest sta met allemaal nieuwe muzikanten. Dit programma op Radio 5 geeft mij ontzettend veel mogelijkheden mijn luisteraars enorm te verwennen,” aldus Van Inkel eerder op Radio 5.

Voor wie de start van de eerste “Je dag is Goed” op Radio 5 gemist heeft, kan deze hieronder terugluisteren. [Radiowereld.NL]