Armin van Buuren wint Slam Oeuvre Award

Armin van Buuren heeft maandag de eerste award in de wacht gesleept deze week. Armin won de ‘Slam Oeuvre Award’ voor zijn gehele carrière en muziek tot nu toe. Armin van Buuren: “Zo dit is wel echt te gek zeg! Ik weet even niet wat ik moet zeggen, normaal weet ik altijd wel wat ik moet zeggen, maar nu weet ik het even niet..”

Armin van Buuren wint Slam Oeuvre Award Anton van Lieshout, Station Director Slam: “Armin van Buuren is al sinds het begin van deze eeuw toonaangevend als DJ en producer.

Hij is vijf maal uitgeroepen tot de beste DJ van de wereld, hij scoorde afgelopen 18 jaar vele club- en radiohits en met zijn feesten A State of Trance en Armin Only heeft hij wereldwijd veel succes.

Daarnaast heeft hij een succesvol label en staat hij nog steeds aan de top. Deze award is meer dan verdiend!

Deze week worden er nog meer vakprijzen bij Slam uitgereikt. Die zijn voor Best producer, Best talent, Best track en Best DJ. De winnaars zijn gekozen door de industrie zelf. DJ’s, producers, labels, muziekredacties en festivalorganisatoren brachten de afgelopen weken hun stem uit daarvoor. [Radiowereld.NL]