Zoek
Sluit dit zoekvak.

Michiel Veenstra pakt doorverkoper tickets aan op 3FM

Michiel Veenstra heeft afgelopen maandag op NPO 3FM tijdens zijn uitzending een luisteraar in de uitzending gehaald. Deze man verkocht kaarten van het concert van Jay-Z en Beyoncé voor enorme woekerprijzen. En daar was de deejay niet zo blij mee.

Michiel Veenstra pakt doorverkoper tickets aan op 3FM Volgens Veenstra is het doorverkopen van tickets voor veel bezoekers van concerten een doorn in het oog.

Ticketverkoper: “Ik koop de tickets voor Jay Z om ze door te verkopen, slechte artiest dat het ook is.” En daar was Veenstra het niet mee eens.

De man werd belerend toegesproken. Veenstra noemde de ticketverkoper ‘een ontzettende eikel‘. Maar de ticketverkoper verdedigde zich door te vertellen dat hij niet de enige was die op deze manier veel geld verdiende. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten