Search
Close this search box.

Koningsdagfeesten 538 en Slam live op radio, tv en internet

Voor wie er niet bij kan zijn of onderweg is, maar toch niets van de Koningsdagfeesten van Radio 538 en Slam wil missen is er goed nieuws. Beide feesten zijn live via radio, tv en internet te volgen.

Koningsdagfeesten 538 en Slam live op radio, tv en internet Radio 538 staat vandaag opnieuw in Breda.

Optredens zijn er onder andere van Rita Ora, Hardwell, Armin van Buuren, Miss Montreal, Maan, Chef’Special en Di-rect. Maar ook Snollebollekes, Gerard Joling en Frans Duijts treden op op het grote podium op Chasséveld.

538 Koningsdag is de hele dag te volgen op Radio 538. Op televisie is het feest live te zien tot 18 uur op SBS 6. Ook TV 538 zendt het festijn de hele dag uit en staat nu open voor alle digitale kijkers van Ziggo. Daarnaast wordt het feest live gestreamd via internet.

Slam
Radiozender Slam staat dit jaar weer bij het AZ Stadion in Alkmaar. Optredens zijn er van Lil’ Kleine, Boef, Hardwell en Brennan Heart. Ook Slam zendt haar feest live uit via de radio, alsmede via Slam TV, die eveneens vandaag open staat voor alle digitale kijkers van Ziggo (kanaal 603). Ook een livestream op internet ontbreekt niet. [Radiowereld.NL]