Zoek
Sluit dit zoekvak.

‘Michiel Veenstra nieuwe zenderbaas 3FM’

Michiel Veenstra wordt de nieuwe zenderbaas van NPO 3FM. Dit zouden betrokkenen hebben gemeld aan De Telegraaf. Veenstra is de laatste oudgediende die momenteel nog op de zender te horen is. De NPO wil niet ingaan op de geruchten.

Met het benoemen van Veenstra krijgt 3FM na een jaar mogelijk weer een vaste kapitein aan het roer. Sinds het opstappen van Basyl de Groot in mei 2017 wordt het station geleid door tijdelijke zenderbazen. Eerst was dit Jurre Bosman, daarna Edwin Valent en momenteel is dit muzieksamensteller Diederik van Zessen.

Veenstra is al sinds 2005 te horen op 3FM. Eerst presenteerde hij een avondprogramma. Sinds 2014 is hij in de late ochtend te horen. Voordat Veenstra aan de gang ging bij 3FM was hij werkzaam bij Radio Veronica, Kink FM en Radio 538.

Op dit moment heeft 3FM een marktaandeel van 3,4%. En dat is zeer opvallend. NPO Radio 5 scoorde namelijk bij de laatste meeting 3,5% zonder een FM-frequentie. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten