Search
Close this search box.

Hitzangeres Bebe Rexha treedt live op bij Qmusic

De Amerikaanse popzangeres Bebe Rexha treedt op vrijdag 11 mei op in de twintigste editie van the Qube van Qmusic. Rexha is bekend van grote hits als ‘In the Name of Love’ met Martin Garrix ‘Back to You’ met Louis Tomlinson en ‘Meant to Be’.

Hitzangeres Bebe Rexha treedt live op bij Qmusic De Amerikaans-Albanese songwriter en zangeres Bebe Rexha geeft in het pand van Qmusic een akoestisch optreden voor een enkele fans.

The Qube is een intiem optreden waarbij enkele luisteraars de kans krijgen om een artiest van wereldformaat van dichtbij mee te maken. Onder anderen Robbie Williams, Ed Sheeran, The Script, Dua Lipa en John Legend gingen Bebe Rexha voor in eerdere edities van the Qube. Het wordt niet uitgezonden op de radio. [Radiowereld.NL]
Foto: Qmusic