Search
Close this search box.

Voormalig 3FM-deejay Luc Sarneel aan de slag bij Qmusic

Voormalig 3FM-deejay Luc Sarneel is sinds kort werkzaam bij Qmusic. Bij de landelijke commerciële zender is hij nu onderdeel van de ochtendshow van Mattie valk en Marieke Elsinga, zo bevestigt een woordvoerder aan RadioWereld.NL.

Foto: video still

Qmusic is blij met zijn komst zegt de woordvoerder. “Hij werkt mee op de redactie en is regelmatig te horen in de show met onder andere het sportnieuws en het vaste item ‘Ja of Nee’.

Sarneel was zes jaar lang werkzaam bij 3FM. In december nam hij afscheid van de zender. “Het is tijd om te gaan reizen, om proberen een boek te schrijven,” verklaarde hij toen. Wel voegde de deejay er aan toe zeker terug te keren op de radio.

Naast Sarneel is het team van de ochtendshow recent ook uitgebreid met Nils Melckenbeeck. Hij was tot begin dit jaar producer van de ochtendshow van Qmusic in België.

Met het toevoegen van Sarneel en Mecklenbeeck is het team van de ochtendshow weer versterkt na het vertrek van Tom ‘van de Intercom’ de Graaf en Joe ‘stagiair van de show’ Stam naar 3FM. En dat was nodig, want later dit jaar gaat Elsinga opnieuw met zwangerschapsverlof. In februari maakte ze bekend in verwachting te zijn van haar tweede kindje. Tijdens haar eerste verlof in 2022 nam de rest van het team haar plek in tijdens de show. Toen was er nauwelijks een negatief effect op de luistercijfers te zien.[RadioWereld.NL]