Search
Close this search box.

Igmar Felicia gestopt met radio, binnenkort naar traumacentrum

Radiodeejay Igmar Felicia gaat binnenkort voor langere tijd naar een traumacentrum voor een interne behandeling. Als gevolg hiervan heeft hij zijn radiowerk voor FunX stopgezet. “Tijd voor mezelf om daarna te gaan leven. En daar heb ik zin in.

Foto: NPO FunX

De deejay had een zware jeugd. Zijn vader was alcoholist en daarnaast werd hij opgevoed als jehova’s getuigen. Vooral de met ‘manipulatieve’ manier van deze opvoeding heeft hij moeite. “Wie zich niet aan de regels houdt of zelf uit het geloof wil stappen, is onder invloed van Satan en wordt verstoten uit de gemeenschap“, zo schrijft hij op social media.

Felicia deelt zijn verhaal naar aanleiding van eerder deze maand verschenen Videoland-documentaire ‘Jehovah – Van God Los’. In deze driedelige serie duikt hij in zijn jeugd bij de jehova’s getuigen.

Volgens Felicia wil hij al jaren met zichzelf aan de slag. “Maar weinig psychologen konden wat met mijn verhaal.” Nu pakt hij het rigoureus aan door naar een traumacentrum te gaan. “Patronen opzoeken en vernieuwen.

De deejay is daarom gestopt met zijn radiowerk. Al enkele weken is hij al niet meer op FunX te horen, waar hij sinds vorig jaar een programma op zondagmiddag presenteerde. Ook is Felicia uit de lijst met deejays op de website van de radiozender gehaald. Of hij na zijn behandeling weer radiowerk gaat doen is nog niet bekend.

Voordat Felicia aan de slag ging bij FunX werkte hij onder meer bij Slam, Qmusic en Radio 538. De laatste zender besloot destijds om zijn contract niet meer te verlengen. [RadioWereld.NL]