Nadya Sewradj nieuwe presentator regioblokken NOS Journaal

Nadya Sewradj presenteert vanaf 7 mei de regioblokken in de NOS Journaals van 12.00 en 15.00 uur, afwisselend met de huidige regio-presentatoren. Sewradj is momenteel presentator bij RTV Utrecht en nieuwslezer bij het ANP.

Nadya Sewradj nieuwe presentator regioblokken NOS Journaal De regioblokken in de NOS Journaals zijn onderdeel van een samenwerking tussen de regionale omroepen en de NOS. Met als doel het publiek nóg beter te bedienen, met (inter)nationaal nieuws én ontwikkelingen dicht bij huis.

Nadya Sewradj begon haar journalistieke carrière bij de radio. In 2006 volgde zij een opleiding bij de Veronica Radioschool. Later dat jaar ging ze aan de slag bij de lokale radiozender FunX, waar zij vier jaar werkte als verslaggever en presentator. Daarna maakte Sewradj de overstap naar de regionale omroep RTV Utrecht waar zij sinds 2010 nieuwsuitzendingen op televisie presenteert.

Sewradj is haar televisiewerk blijven combineren met radio. Ze werkte onder meer bij Radio Rijnmond en Radio Veronica en momenteel is zij nieuwslezer bij het ANP. Het team van presentatoren bestaat nu uit: Cindy de Koning, Susanne de Kroon, Rob van Dijk, Menno Tamming, Sacharko Broere en vanaf mei hoort Nadya Sewradj daarbij. [Radiowereld.NL]

Foto: Helen Kret