Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ook Slam TV en 100% NL TV tijdelijk open bij Ziggo

Digitale televisiekijkers van Ziggo kunnen in mei niet alleen kijken naar TV 538, maar ook naar Slam TV (kanaal 603) en 100 % NL TV (kanaal 611). De kabelmaatschappij zet gedurende de hele maand alle muziekzenders tijdelijk open voor alle klanten.

Op Slam TV is 24 uur per dag de beste dance te horen. Daarnaast zijn ook de wekelijkse Mixmarathons te zien op Slam TV. Ook het radioprogramma “Club Ondersteboven” met Tom van der Weerd en Bram Krikke integraal uitgezonden op Slam TV.

100% NL TV brengt net als de gelijknamige radiozender voornamelijk Nederlandstalige muziek en producties uit Nederland. Artiesten die voorbij komen zijn onder andere Jan Smit, Kensington, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Nielson, Anouk en Ilse de lange. Maar ook klassiekers van bijvoorbeeld Doe Maar en Toontje Lager komen voorbij.

Naast TV 538, Slam TV en 100% NL TV zijn ook MTV Music 24, DanceTrippin, MTV Brand New, Stingray Lite TV, VH1 Classic, Stingray Brava, TV Oranje, 192TV, MTV Live en Nick Music deze hele maand te bekijken door alle digitale kijkers van Ziggo. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten