Qmusic gestart met nieuw radiospel: De Uitverkorene

Qmusic is afgelopen maandag met een nieuw radiospelletje gestart: De Uitverkorene. Het spel wordt tussen 7 en 25 mei tussen 07:00 en 19:00 uur gespeeld. Het nieuwe spel blijft tot het laatste moment spannend, want ook als je niet de uitverkorene, dan kun je nog steeds 1.000 euro winnen.

Iemand in Nederland heeft 10.000 euro gewonnen, maar diegene weet het zelf nog niet. Een privédetective heeft in opdracht van de radiozender al willekeurig iemand geselecteerd die De Uitverkorene is. Elke dag worden op de radio hints gegeven. De Uitverkorene hoeft zich alleen maar te melden bij Qmusic en ontvangt dan 10.000 euro. 

Mattie Valk: “Het toffe aan dit spel is dat iedereen de winnaar kan zijn. Je doet mee aan een spel waarvoor je je niet hoeft op te geven. Als je jezelf herkent in de hints, hoef je alleen maar even te bellen om te checken of je De Uitverkorene bent. Het is een soort omgekeerde wereld, want de winnaar staat al vast.” [Radiowereld.NL]