BNR start in september met nieuwe programmering

De landelijke commerciële nieuwszender BNR Nieuwsradio start in september met een nieuwe programmering. Dit heeft hoofdredacteur Sjors Fröhlich bevestigd aan Radio.NL. Details worden binnenkort bekendgemaakt.

We komen inderdaad met een nieuwe programmering, maar daar kan ik nog niet veel over zeggen”, aldus Fröhlich. Wel werd onlangs al bekend dat BNR vanaf 3 september tussen 14 en 15 uur “BNR Podcast Uur” gaat uitzenden, het allereerste Nederlandse dagelijkse podcastprogramma.

Momenteel wordt tussen 14 en 15 uur nog “Ask me Anything” met Jörgen Raymann uitgezonden. Dit programma blijft, maar krijgt een andere plek. “Ask Me Anything mét Jörgen behoudt een prominente dagelijkse plek in de programmering”, bevestigt Fröhlich.

Eind september viert BNR overigens haar 20-jarig jubileum. [Radiowereld.NL]

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email