CvdM negeert gerechtelijke uitspraak over schaarste op DAB+

Het Commissariaat voor de Media (CvdM) legt een gerechtelijke uitspraak over schaarste op DAB+ naast zich neer en blijft het daarom geoorloofd vinden dat NPO themakanaal Sterren NL Radio doorgeeft via digitale etherradio.

CvdM negeert gerechtelijke uitspraak over schaarste op DAB+ Sinds 2010 produceert de Tros, tegenwoordig AvroTros, het themakanaal Sterren NL Radio.

Dit station werd in eerste instantie uitgezonden via internet en digitale kabel. Later werd de toestemming voor de digitale kabel ingetrokken waardoor Sterren NL van de Minister van OC&W alleen via internet mocht uitzenden.

Lees verder in het Grootste DAB Dossier van Europa.

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email