Zoek
Sluit dit zoekvak.

Domien Verschuuren pas vanaf oktober op Qmusic

Radiodeejay Domien Verschuuren is pas vanaf maandag 1 oktober te horen bij z’n nieuwe werkgever Qmusic. Dit laat hij weten via Instagram. Verschuuren gaat op Qmusic de middagshow presenteren. Momenteel presenteert hij nog de ochtendshow op 3FM.

Verschuuren kondigde in juni zijn vertrek naar Qmusic aan. Hij is onderdeel van de vernieuwingsoperatie van het station, waarbij de complete programmering over de kop gaat.

Domien Verschuuren (30) is sinds 2006 te horen bij 3FM, waar hij verschillende shows voor zijn rekening nam. In 2007 sleepte hij de Marconi Award voor Aanstormend Talent in de wacht. In 2014 maakte hij zijn debuut in het Glazen Huis voor 3FM Serious Request. Eind 2016 volgde hij Giel Beelen na zijn vertrek op in de ochtend, waar hij nu te horen is tussen 06.00 en 09.00 uur.

Maandag werd bekend dat Sander Hoogendoorn Verschuuren opvolgt in de ochtend op 3FM. [Radiowereld.NL]
Foto: Sander Koning/Qmusic boven
Foto: NPO 3FM / Hans Peter van Velthoven onder