Gordon verruilt RTL na zestien jaar voor Talpa

Gordon verlaat RTL om aan de slag te gaan bij Talpa Network, het bedrijf van John de Mol. De 49-jarige presentator heeft een contract voor vijf jaar getekend. De rasentertainer maakt in januari 2019 zijn debuut op SBS6.

Gordon verruilt RTL na zestien jaar voor Talpa Talpa Network ontwikkelt in samenwerking met Gordon Heuckeroth verschillende multimedia formats. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de diverse onderdelen binnen Talpa Network.

Gordon: “We leven in een snel veranderend medialandschap en Talpa Network biedt creatieve contentmakers zoals ik op dit moment de beste mogelijkheden. Ik ga een nieuw avontuur aan met John de Mol en dat voelt enorm vertrouwd en goed. Bij Talpa Network gaat het gebeuren de komende jaren. Daar wil ik bij zijn,”

De komst van Gordon betekent voor ons niet alleen het binnenhalen van een grote TV-persoonlijkheid, maar ook van een heel aantal trouwe fans,” zegt mediamagnaat John de Mol. “Fans die wij met de kracht van Talpa Network willen bereiken met content die ze raakt.

De afgelopen 16 jaar was Gordon te zien bij RTL. De overstap naar Talpa Network is in goed overleg gegaan. “Ik heb er lang over na moeten denken om deze stap te zetten. RTL is altijd enorm goed voor me geweest en ik heb mezelf als presentator en jurylid enorm kunnen ontwikkelen. Ik verlaat RTL met grote dankbaarheid“, aldus Gordon. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email