Jeroen Nieuwenhuize vanaf maandag iedere werkdag op Radio 10

[UPDATE] Voormalig Top 40-presentator Jeroen Nieuwenhuize is vanaf maandag (2 juli) te horen op Radio 10 tussen 10.00 en 13.00 uur. Na ruim 20 jaar Top 40 heeft hij het stokje onlangs overgegeven aan Ivo van Breukelen op Radio 538.

Dit is voor mij het juiste moment om over te stappen naar Radio 10’, vertelt Nieuwenhuize.

Mensen entertainen is wat ik het liefste doe en daarom is het waanzinnig dat ik dat bij Radio 10 nu weer op dagelijkse basis kan gaan doen.

Jeroen Nieuwenhuize gaat het blok tussen 10 en 13 uur presenteren. Edwin Diergaarde verhuist naar het tijdslot 13 tot 16 uur. Wat er met Robert Feller gaat gebeuren is nog steeds onduidelijk. In zijn uitzending repte hij er vrijdagmiddag met geen woord over. Een persvoorlichtster van Talpa Radio wilde er afgelopen week ook nog niets over zeggen. [Radiowereld.NL]

Update
Door de vakantie van Edwin Diergaarde is Robert Feller deze week nog tussen 13 en 16 uur te horen op Radio 10.

Bekijk hier de start van Jeroen Nieuwenhuize op Radio 10:

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email