Nieuwe directeur voor Stichting Reclame Code

Otto van der Harst wordt per 1 september de nieuwe directeur van de Stichting Reclame Code (SRC) en is daarmee de opvolger van Prisca Ancion-Kors die afscheid neemt van dit instituut.

Nieuwe directeur voor Stichting Reclame Code Voorzitter Dick Molman: “We waren op zoek naar een passende opvolger voor Prisca die een ongelooflijke bijdrage heeft geleverd aan de thans breed geaccepteerde en evenwichtige zelfregulering op het gebied van verantwoord reclame maken.

We hebben die gevonden in Otto, een zeer ervaren en breed georiënteerde bestuurder met een achtergrond in zowel de reclame en communicatieadvies, als in de rol van adverteerder. In het sterk veranderende speelveld hebben we behoefte aan een brede kijk om ook in de toekomst relevant te zijn en te blijven en Otto gaat ons daarbij helpen.” [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten