Robert Feller niet langer meer te horen op Radio 10 (audio)

[Update] Rober Feller heeft vrijdagmiddag afscheid genomen van zijn dagelijkse programma op Radio 10. Vanaf maandag (9 juli) neemt Edwin Diergaarde het blok over tussen 10 en 13 uur. Wat Feller nu gaat doen is onbekend. Een terugkeer bij Radio 10 sluit hij nog niet uit.

Robert Feller niet langer meer te horen op Radio 10 (audio)“Het doek valt voor mij,” aldus Feller tijdens zijn laatste show.

“Dit is voorlopig mijn laatste uitzending op Radio 10. En dat is het afscheid van een avontuur dat bijna vijf jaar lang heeft geduurd.

Ik werkte toen nog bij 100% NL en ik hoorde dat Radio 10 terug zou komen op FM. En toen dacht ik ‘dat zou wel eens heel erg leuk kunnen worden en daar wil ik bij zijn’. M’n best voor gedaan en het is nog gelukt ook.

Feller kijkt dan ook terug op een mooie periode: “Het was een aaneenschakeling van hele mooie momenten met maand na maand steeds meer luisteraars. Het was echt fantastisch en vind het heel mooi dat ik daar onderdeel van ben geweest.”

Wat de deejay nu gaat doen is nog niet duidelijk. “Ik ga eerst even vakantie vieren. Daarin ga ik eerst even nadenken wat ik wil. Ik gok dat radio daar zeker een onderdeel van blijft. Dat kan hier zijn, want de deur zit zeker niet dicht. Of ergens anders. Ik weet het nog niet.”

Robert Feller was sinds 2013 op Radio 10 te horen. Eerst in het weekend, maar sinds 2014 elke werkdag tussen 13 en 16 uur. Vanaf maandag is Edwin Diergaarde op dit tijdsstip te horen. Sinds maandag vult Jeroen Nieuwenhuize het blok tussen 10 en 13 uur. [Radiowereld.NL]
Foto: Radio 10

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email