Zoek
Sluit dit zoekvak.

Afscheid Domien op 3FM: De radio gaat gewoon verder

“De deejay is niet groter dan de radiozender. De radio gaat gewoon verder. 3FM you’re my achilles heel.” Het waren enkele van de laatste zinnen die Domien Verschuuren vrijdag kort voor 9 uur sprak. De deejay nam hiermee na 12 jaar afscheid van de popzender.

Verschuuren kondigde in juni zijn vertrek naar Qmusic aan. Bij deze zender gaat hij vanaf oktober de middagshow presenteren. De deejay is sinds 2006 op 3FM te horen. Eind 2016 nam hij het dagelijkse ochtendblok over van Giel Beelen.

Vrijdag was het tijd voor zijn allerlaatste programma op NPO 3FM. Als één van de laatste boegbeelden verlaat Verschuuren de kwakkelende zender. Toch heeft hij er nog steeds vertrouwen in dat het goed komt. “Maandag begint een nieuwe periode. Het station komt erbovenop en wordt sterker dan ooit. Misschien dat ik wel spijt krijg dat ik nu weg ga.

Foto: Sander Koning/Qmusic

Toch denkt de deejay dat hij er goed aan doet. “Dit is het moment om mijn vleugels uit te slaan.

Vanaf maandag is Sander Hoogendoorn in de ochtend te horen op 3FM. [Radiowereld.NL]