Jody Bernal krijgt platina award bij Slam

Ruim 17 jaar na zijn nummer 1 hit Que Si, Que No is Jody Bernal opnieuw in de prijzen gevallen. Zijn single ‘La Colegiala’, een van dé zomerhits van vorig jaar, is donderdag Platina geworden.

In het programma ‘Club Ondersteboven’ bij Slam werd hij donderdagavond plotseling in de studio verrast.

In de uitzending werd Jody zogenaamd gebeld door een diehard fan, maar tijdens dat telefoongesprek haalde deejay Tom van der Weerd een Platina award tevoorschijn. “Wauw, wat vet!” reageert een trotse Jody Bernal. “Ik ben er super blij mee! Speciale dank ook naar The Boy Next door & Fresh Coast”.

SLAM! heeft Jody Bernal afgelopen jaar trouwens bijzonder goed gesteund, zo blijkt uit airplay gegevens van RadioMonitor. “Tot aan de dag van vandaag is La Colegiala precies duizend keer gedraaid op Slam” vertelt Tom van der Weerd. [Radiowereld.NL]