Mattie & Marieke: Wij hebben de chemie al van onszelf

Radiodeejay Mattie Valk ziet de samenwerking met zijn nieuwe partner Marieke Elsinga helemaal zitten. Dit laat hij weten in een interview met AD. “Wij hoeven niet te proberen die sparkle op de radio te vinden.” Hiermee doelt Valk op de klik die er al tussen het duo is.

Mattie & Marieke: Wij hebben de chemie al van onszelf Met zijn vorige partners was dit iets anders. Onlangs kwam er na minder dan een jaar een einde aan de ochtendshow “Mattie, Fien & Igmar.

De show sneuvelde aan wat menig luisteraar en radiomaker al opviel: er was gebrek aan chemie tussen het trio.

Dit bevestigt Valk nu ook zelf tegenover AD. “In alle eerlijkheid denk ik dat die echte vonk bij ons drieën ontbrak. Toen we aan het programma begonnen, moesten we daar ook nog naar op zoek.” Met zijn nieuwe partner Elsinga verwacht hij dat het een stuk beter gaat. “Dat is het fijne aan Marieke, met haar heb ik dat sowieso al.” 

Het duo start maandag 3 september met de nieuwe ochtendshow “Mattie & Marieke” op Qmusic.

Het is één van de drie nieuwe ochtendshows die die dag starten op de landelijke radio. Gerard Ekdom gaat dan namelijk van start op Radio 10, terwijl Sander Hoogendoorn dan met de nieuwe ochtendshow op 3FM start.

De promotie voor de nieuwe ochtendshow van Qmusic is overigens al begonnen. Het nieuwe duo prijkt op de reclameposters voor het spelletje “Het Geluid”dat de radiozender sinds begin augustus weer speelt. [Radiowereld.NL]