Nieuwslezer Henk Blok van Radio 538 naar Qmusic

[Update] Nieuwslezer Henk Blok gaat vanaf januari 2019 het nieuws verzorgen in de nieuwe ochtendshow van Mattie & Marieke. Na het stoppen van ‘Evers Staat Op’ op Radio 538, stapt hij over naar de concurrent Qmusic.

Nieuwslezer Henk Blok van Radio 538 naar Qmusic Henk Blok “Na een geweldige tijd als nieuwslezer bij Evers Staat Op, ben ik toe aan een nieuwe start bij een andere zender: Qmusic. We sluiten een prachtig tijdperk af, waarna ik in het nieuwe jaar begin met Mattie en Marieke.

Henk Blok voorzag de luisteraars de afgelopen vijftien jaar van het laatste nieuws bij Evers Staat Op, op Radio 538. Daarvoor maakte hij verschillende programma’s voor landelijke en regionale omroepen en was hij jarenlang op alle grote publieke zenders te horen als nieuwslezer voor ANP en NOS Radionieuws. In 2015 werd hij uitgeroepen tot beste nieuwslezer.

Zendermanager Dave Minneboo: “Henk Blok is met zijn nieuwsbulletins al jaren een begrip in het radiolandschap. We zijn dan ook erg blij dat hij vanaf het nieuwe jaar voor nieuws en duiding komt zorgen in dé ochtendshow van Nederland met Mattie & Marieke.

De ochtendshow van Mattie & Marieke is vanaf 3 september elke werkdag te horen van 06.00 tot 09.00 uur. [Radiowereld.NL]

Update 4 september 2018
Henk Blok gaat vanaf januari 2019 toch het nieuws lezen in de nieuwe ochtendshow van Frank Dane op Radio 538.