Search
Close this search box.

Medio november meer duidelijkheid over invulling ochtendteam 538

[Update] Radio 538 verwacht medio november meer duidelijkheid te kunnen geven over de complete samenstelling van het nieuwe ochtendteam. “Frank Dane is nog druk bezig met het samenstellen van zijn team,” zo laat een woordvoerster van Talpa Radio weten aan Radio.NL.

Medio november meer duidelijkheid over invulling ochtendteam 538We verwachten dit medio november helemaal rond te hebben en te kunnen communiceren.

Begin april maakte Radio 538 al bekend dat Frank Dane vanaf januari 2019 Edwin Evers gaat opvolgen in de ochtend, maar over hoe de verdere invulling van het team gaat zijn is nog niets bekend. Wel gaan er de nodige geruchten.

Zo liet Leo van der Goot tijdens een interview met Patrick Kicken doorschemeren dat zijn zoon Jelte vrijwel zeker naast Dane in de ochtend blijft zitten. Dit zou een vrij logische keuze zijn aangezien de twee al jaren samenwerken tijdens de “Frank & Vrijdagshow” en er een enorm goede klik is tussen de twee, ondanks dat ze zo verschillend zijn.

Daarnaast is het nog onzeker of nieuwslezer Henk Blok in de ochtend te horen blijft op 538. Begin juli vertelde Blok in een interview met Hannelore Zwitserlood op NH Radio dat hij nog niet wist wat hij vanaf januari gaat doen.

Celine Huijsmans
Wel gaan er geruchten dat Celine Huijsmans wel eens vaste nieuwslezer in de ochtend kan gaan worden. Net als Dane is zij ook bekend van televisie (als presentator van Shownieuws op SBS6, terwijl Dane bij Boulevard op RTL4 te zien is). Ook zij hebben inmiddels al regelmatig samengewerkt, doordat Huijsmans vaste nieuwslezer op vrijdag is.

Tevens was zij al enkele keren als invaller te horen toen Dane afgelopen zomer de ochtendshow voor zijn rekening nam. Het inruilen van Blok voor Huijsmans zou ook commercieel aantrekkelijker voor adverteerders zijn.

Celine begon op in 2006 met het presenteren van belspelletjes bij SBS. Op de radio was ze voor het eerst te horen als sidekick van Jurgen op Fresh FM. [Radiowereld.NL]

Update
Inmiddels is bekend geworden dat nieuwslezer Henk Blok overstapt naar Qmusic, waar hij het nieuws in de ochtend gaat lezen.