Patrick Kicken in gesprek met: Michiel Veenstra (video)

Michiel Veenstra zette halverwege de jaren negentig zijn eerste stappen in het radiolandschap. Al snel kwam hij dankzij een radiovriend (Barry Paf) terecht bij Radio 538 als producer van o.a. Rick van Velthuysen. In de tussentijd rondde hij ook nog een opleiding bij de School voor Journalistiek af.

Patrick Kicken in gesprek met: Michiel Veenstra (video) In deze reeks gesprekken met (ex) Veronica jocks over 44 jaar Radio Veronica onthult Michiel een aantal interessante details.

Hij werkte twee keer voor het radiomerk, een keer op de kabel als enige deejay bij het radiostation dat toen in het bezit was van de Vereniging Veronica, daarna verhuisde hij mee naar de 103FM toen de Sky Radio Group het ‘Radio 10 kavel’ bemachtigde na de frequentieveiling in 2003.

In die tijd won Veenstra ook een Marconi award voor aanstormend talent.

Waarom bood de vereniging Veronica destijds toch niet mee om frequenties te krijgen voor Kink FM en Radio Veronica? Wat vindt hij van alle kritiek op 3FM? Hoe was het om met Adam Curry in Irak uit te zenden?

Gaat Michiel in de toekomst naar Radio 2 of toch weer terug naar Radio Veronica? Wat is er nou waar van die ruzie tussen hem en Patrick? En hoeveel Donald Ducks heeft hij in de kast staan?

De antwoorden op deze en vele andere vragen zie en hoor je in dit interview met deze enthousiaste radiomaker:

Wegens succes wordt deze interviewserie over 44 jaar Veronica verlengd, in de maand september zie je nog twee interviews met (ex) Veronica jocks. Vanaf deze maand zie je tot het einde van het jaar ook tweewekelijks een nieuw interview met de helden van de radio. Onder andere met Edith den Doosch, Jack Spijkerman, Hans Schiffers e.v.a. [Radiowereld.NL]