Legendarische radioshow Stenders en Van Inkel terug op Radio 2

De ‘NPO Radio 2 Collecteweek’ wordt vrijdagavond tussen 19.00 en 22.00 uur afgesloten door het duo Rob Stenders en Jeroen van Inkel in de legendarische radioshow ‘Stenders en Van Inkel’. De collecteweek kwam deze week in actie ten behoeve van KWF Kankerbestrijding.

Legendarische radioshow Stenders en Van Inkel terug op Radio 2 Rob Stenders presenteerde de hele week non-stop de ‘NPO Radio 2 Collectebonanza’ live vanuit zijn huis in Almere.

Veel luisteraars hebben ook een plaat aangevraagd en hun persoonlijke verhalen gedeeld.

En er is er ruimschoots gedoneerd op de actiepagina van Rob Stenders, waarvan de opbrengst ten goede komt aan KWF Kankerbestrijding.

Iconische radioprogramma’s
Tijdens de NPO Radio 2 Collectebonanza keerden iconische radioprogramma’s eenmalig terug. Zo presenteerde Rob Stenders zijn eigen ochtendshow ‘Stenders Vroeg’ en Jack Spijkerman ‘De Steen en Been show’. Het programma ‘Lieve Paul’ was ook eenmalig weer te horen.

Verder kwamen onder anderen Lex Harding, Matthijs van Nieuwkerk, Willem van Hanegem, Kees Jansma en Nico Dijkshoorn langs in Almere.

Het hele NPO Radio 2 DJ-team sloeg de handen ineen na een sms-actie en zal op uitnodiging van Armin van Buuren in het najaar een radioworkshop geven in het Prinses Maxima Centrum.

5000 deurbellen met de NPO Radio 2 Collectebus
Wouter van der Goes en Frank van ’t Hof toerden door Nederland met de ‘NPO Radio 2 Collectebus‘ om binnen vijf dagen tijd bij vijfduizend deuren aan te bellen. Ze deden hierbij Olst, Terschelling, Haastrecht, Maastricht en Roosendaal aan, gemeenten waar het KWF hun hulp hard kon gebruiken. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten