Zo maakten Coen en Sander hun show vanuit luchtballon (filmpjes)

Met een dag vertraging presenteerden Coen Swijnenberg en Sander Lantinga dinsdag hun middagshow op Radio 538 live vanuit een varende luchtballon. En dat was een flinke uitdaging, want het duo ging compleet met mengpaneel en computers de lucht in.

Het maken van een radioprogramma vanuit een varende luchtballon maakt deel uit van de zogenaamde bucket-list uitzendingen vanaf bijzondere locaties. Plekken waar de deejays altijd al eens radio wilden maken en waar je niet zo maar kan komen.

Zo kwam ‘De Coen en Sander Show’ eerder vanaf Schiphol, de set van ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’, de middenstip van de Johan Cruijff ArenA en de zolderkamer van Coen zelf.

Dinsdagavond was het duo te gast bij RTL Late Night met Twan Huys op RTL4 om te praten over hun ervaring. Ook was te zien hoe het radioprogramma tot stand kwam. Daarnaast staan er inmiddels de nodige filmpjes op YouTube. [Radiowereld.NL]