Coen en Sander zoeken origineelste naam van Nederland

Radio 538 gaat weer op zoek naar de leukste Faamnaam. De komende weken gaan 538-deejays Coen Swijnenberg en Sander Lantinga daarvoor op zoek naar de gekste, mooiste en meest originele namen van Nederland. Of je nou Connie Hardeman, Ferry Brak, Wil Sneller of Cor ten Broek heet: alle opvallende namen zijn welkom.

Coen en Sander maken op 29 oktober bekend welk persoon met de titel vandoor gaat en de opvolger wordt van Chris Mus, Kenny Boeijen en Ferry Kuhlman.

Coen Swijnenberg: ‘We gaan weer een ode brengen aan alle bijzondere namen in Nederland. Ieder jaar blijven we ons weer verbazen over de hoeveelheid inzendingen. Zelfs buiten de verkiezing om ontvangen we ontzettend veel Faamnamen, de lijst wordt langer en langer!

Op 22 oktober maakt een jury bekend, waarna luisteraars kunnen stemmen op de leukste naam. Op 29 oktober wordt de winnaar bekendgemaakt tijdens ‘De Coen en Sander Show’ op Radio 538. Vorig jaar werd Chris Mus uitgeroepen tot Faamnaam. Kenny Boeijen won de competitie in 2016, Ferry Kuhlman in 2015. [Radiowereld.NL]

Foto: Radio 538