WK-play-offs OranjeLeeuwinnen tegen Denemarken bij TV Veronica

Het Nederlands vrouwenvoetbalteam speelt vrijdag (5 oktober) tegen Denemarken. Nederland en Denemarken zijn geen onbekenden voor elkaar. Ze hebben 23 keer eerder tegen elkaar gespeeld waarvan vijf keer gelijk spel en acht keer winst voor ons land.

WK-play-offs OranjeLeeuwinnen tegen Denemarken bij TV Veronica De OranjeLeeuwinnen spelen vrijdag in het Rat Verlegh Stadion in Breda. De voorbeschouwing is om 19.30 uur te zien en de aftrap om 20.00 uur bij Veronica.

De presentatie is deze avond in handen van Hélène Hendriks, analist is Anouk Hoogendijk en commentaar komt van Wytse van der Goot.

Gevolgd door Veronica Inside om 22.00 uur. De return vindt dinsdag 9 oktober plaats in Viborg te Denemarken en wordt vanaf 17.45 uur uitgezonden bij de tv-zender.

Vrijdag 5 oktober: Nederland – Denemarken vanaf 19.30 uur
De play-off tegen Denemarken is een weerzien met de verliezend finalist van het EK. Nederland won destijds de finale van Denemarken in het stadion van FC Twente in een thriller met 4-2. Doelpuntenmakers voor Oranje waren toen: Lieke Martens, Vivianne Miedema (2x) en Sherida Spitse. Stefanie van der Gragt, speelster van Barcelona, is er door een blessure niet bij.

Dinsdag 9 oktober: Denemarken – Nederland vanaf 17.45 uur
Grote ster bij Denemarken is spits Pernille Harder. Zij speelt bij VfL Wolfsburg in Duitsland. Eind augustus werd ze uitgeroepen tot beste speelster van de Vrouwen Champions League 2017/2018. [Radiowereld.NL]
Foto: Talpa Network