Zoek
Sluit dit zoekvak.

Zes nieuwe One Night Stand-films vanaf zaterdag op NPO 3

De dertiende edite van de One Night Stand-reeks is vanaf 6 oktober te zien op NPO 3. De zes films Zomerbroeders, Mooi Geweest, Tom Adelaar, Dost, Free Fight en In Limbo worden wekelijks achter elkaar uitgezonden. De films van vijfenveertig minuten zijn gemaakt door opkomende, veelbelovende en geprezen regisseurs en scenaristen.

Zes nieuwe One Night Stand-films vanaf zaterdag op NPO 3 De films zijn soms aangrijpend, soms komisch en altijd origineel, actueel en betrokken.

One Night Stand is een van de belangrijkste filmprojecten voor jonge, talentvolle filmmakers in Nederland.

De zes films worden geproduceerd in coproductie met Ntr, BnnVara en Vpro.

One Night Stand
Dit jaar is de laatste editie van de One Night Stand-films, vanaf volgend jaar is ‘Centraal‘ de opvolger van het One Night Stand-traject. In deze zesdelige dramaserie wordt iedere aflevering gerealiseerd door een ander team van regisseurs, scenaristen en producenten. Het zijn op zichzelf staande verhalen met één overeenkomst: ze kruisen elkaar op en rondom station Rotterdam Centraal. Tijdens het schrijfproces werken de teams samen om de zes scenario’s met elkaar te verbinden, onder leiding van scenarioschrijver Mieke de Jong. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten