Barry Paf: Ochtendshow is grootste compliment voor radiomaker

Een dagelijkse ochtendshow is het grootste compliment dat je kan krijgen als radiomaker. Dat schrijft Barry Paf op Facebook. Vanaf komende maandag (3 december) is hij elke werkdag tussen 6 en 10 uur te horen op 100% NL.

Barry Paf: Ochtendshow is grootste compliment voor radiomaker Eind oktober werd bekend dat Paf van de middag naar de ochtend verhuist op het landelijke radiostation.

Hij neemt de plek van Lars Boele die het station heeft verlaten. Momenteel is Michael Blijleven tijdelijk in de ochtend te horen op 100% NL.

De voorbereidingen voor de nieuwe ochtendshow zijn in volle gang. “Een compleet nieuwe uitdaging”, zo stelt Paf op Facebook. “Dit is iets wat ik nog nooit heb gedaan in de meer dan 20 jaar dat ik nu radio maak… en het grootste compliment dat je kan krijgen als radiomaker; elke dag de ochtendshow.

Of Paf zenuwachtig is? “Ja stiekem wel een beetje maar dat is gezonde spanning! En ik doe het niet alleen …want elke ochtend sta ik te springen van enthousiasme om samen met de allerliefste Patricia van Liemt wakker te worden en Nederland wakker te maken!

Doordat Paf naar de ochtend verhuist, neemt Chantal Hutten de middagshow over op 100% NL. De afgelopen maanden was ze in het weekend te horen op 100% NL. [Radiowereld.NL]