Interviewprogramma ‘Onze Man in Deventer’ terug op NPO Radio 1

Schrijver en columnist Özcan Akyol gaat opnieuw aan de slag als interviewer op NPO Radio 1. Vijf weken lang presenteert hij iedere zaterdagnacht voor BnnVara zijn 1-op-1-interviewprogramma ‘Onze Man in Deventer’, live vanuit zijn woonkamer in het centrum van zijn woonplaats.

De eerste gast is Wilfred Genee, vanaf maandag 7 januari 2019 iedere maandag tot en met donderdag van 16.00 tot 18.00 uur in ‘Veronica Inside’ op Radio Veronica te horen.

Andere gasten in de reeks zijn Lilian Marijnissen, Bert Huisjes, Beatrice de Graaf en Achmed Akkabi. Het programma wordt op 2, 9, 16, 23 en 30 december uitgezonden van 00.00 tot 01.00 uur, in de nacht van zaterdag op zondag op NPO Radio 1.

Özcan, ook wel bekend als Eus, kiest er bewust voor om de gasten thuis te ontvangen: ‘De intieme sfeer van mijn eigen woonkamer, met uitzicht op het bruisende horecaplein, zorgt er hopelijk voor dat mensen zich meer op hun gemak gaan voelen. Ik zal ze dan ook niet als een klassieke interviewer benaderen, maar veel meer als de nieuwsgierige vriend, die soms ook een tikkeltje brutaal is.‘ [Radiowereld.NL]

Foto: Jeroen Nieuwhuis/BnnVara