Nieuwe tv-spot voor Radio Veronica Top 1000 Allertijden (filmpje)

Radio Veronica start maandag (19 november) met een nieuwe editie van de Top 1000 Allertijden. Ter promotie is een nieuwe tv-commercial gemaakt, die sinds kort wordt uitgezonden op verschillende zenders.

Nieuwe tv-spot voor Radio Veronica Top 1000 Allertijden (filmpje) De promotie van de Top 1000 Allertijden staat dit jaar in het teken van het eren van meesterwerken.

De aftrap hiervoor vond enkele weken geleden al plaats met de onthulling van vijf exclusieve meesterwerken in Museum Hilversum.

Het betrof hier portretten van onder meer David Bowie, Amy Winehouse en Gene Simmons van Kiss.

Het thema meesterwerken komt ook terug in de nieuwe tv-commercial, waar Simmons in de middeleeuwen model moet staat voor een schilder. Te zien is hoe ‘bij toeval’ het handelsmerk van Simmons, de tong uitsteken, is ontstaan.

In de nieuwe tv-commercial is ook de nieuwe huisstijl die de afgelopen weken geïntroduceerd is door Radio Veronica. Afgelopen donderdag werd deze gecompleteerd door de ingebruikname van een nieuwe website.

Nummer 1
Dit jaar staat ‘Bohemian Rhapsody’ op 1 in ‘Veronica Top 1000 Allertijden’. In 2017 stond de track nog op een vierde plaats. De lijst is een week lang iedere werkdag tussen 09.00 en 19.00 uur te horen is bij Radio Veronica. De ontknoping is op 30 november om iets voor 18.00 uur.

Top 5
1. Queen – Bohemian Rhapsody
2. Guns N’ Roses – November Rain
3. Michael Jackson – Thriller
4. U2 – One
5. Eagles – Hotel California

Meesterwerken Bingo
In de avonduren en in het weekend van 24 en 25 november, wanneer de Top 1000 Allertijden niet te horen is, wordt ‘Meesterwerken Bingo’ gespeeld. Voor dit spelletje moeten luisteraars op een bingokaart de hit aankruisen die ze op de radio horen. Bij een volle kaart is het bingo en wint de luisteraar een klein geldbedrag. [Radiowereld.NL]