Ruim 1,5 miljoen kijkers voor Slam TV

In oktober hebben 1.544.000 Nederlanders afgestemd op Slam TV. Hiermee heeft de muziekzender een recordaantal kijkers getrokken sinds het merk onderdeel is geworden van RadioCorp. Dit blijkt uit de meest recente kijkcijfers van SKO Light.

Ruim 1,5 miljoen kijkers voor Slam TV In de maand oktober stond Slam TV volledig in het teken van het Amsterdam Dance Event. Slam TV was toen tijdelijk te bekijken door alle abonnees van Ziggo en KPN.

Speciaal hiervoor werd in de hoofdstad een speciale blackbox studio ingericht, waar Slam ruim vijftig artiesten uit binnen- en buitenland ontving.

Zo kwamen onder andere Armin van Buuren, Headhunterz, Vini Vici, Jonas Blue, Nicky Romero en Don Diablo langs voor een exclusieve live set tijdens de MixMarathon XXL.

Anton van Lieshout, Station Director Slam: “Onze missie in oktober was om het Amsterdam Dance Event toegankelijk te maken voor heel Nederland. Uit de kijkcijfers van vandaag blijkt dat deze missie meer dan geslaagd is”. [Radiowereld.NL]