Zoek
Sluit dit zoekvak.

’Hannelore Zwitserlood terug bij Radio 538’

Hannelore Zwitserlood keert mogelijk terug bij Radio 538. Volgens De Telegraaf wordt ze één van de sidekicks van het nieuwe ochtendprogramma van Frank Dane. Zwitserlood was tot vorig jaar vaste nieuwslezer op 538 tijdens de middagshow van Coen Swijnenberg en Sander Lantinga.

Zwitserlood stopte met radio om aan de slag te gaan bij RTL4, waar ze sidekick van het programma ‘5 Uur Live’ werd. Hieraan is echter al een einde gekomen.

Radio 538 wilde tegenover de krant nog niets zeggen over de samenstelling van het nieuwe ochtendteam rondom Frank Dane, die vanaf januari de plek van Edwin Evers inneemt.

Wel is al bekend dat Henk Blok nieuwslezer blijft. Daarnaast is het al zo goed als zeker dat Jelte van der Goot en Jelmer Gussinklo als sidekicks gaan fungeren. Binnen een paar weken wordt meer hierover bekendgemaakt. [Radiowereld.NL]