Giorgio Hokstam presenteert nieuwe middagshow FunX

Giorgio Hokstam zal vanaf 2019 de nieuwe middagshow gaan presenteren op NPO FunX. Hij neemt daarmee ‘Morad & Shay’ over, die na 10 jaar toe waren aan een nieuwe uitdaging en zullen vertrekken naar respectievelijk NPO Radio 1 en NPO Radio 2.

Giorgio Hokstam presenteert nieuwe middagshow FunX Vanaf maandag 7 januari zal Hokstam in de middag Morad Elouakili vervangen, die naar eigen zeggen anders en verfrissend zal moeten gaan klinken.

Giorgio: “Ik voel me vereerd en heb ontzettend veel zin om het stokje van deze twee FunX-legends over te mogen nemen. Ik ga er alles aan doen om een eigen, verfrissende draai aan de show te geven en er zo voor te zorgen dat trouwe luisteraars van dit tijdstip, mij heel snel met open armen zullen ontvangen”.

De deejay zal het nieuwe programma presenteren met Vanessa Ackah, die voorheen werkzaam was als reporter. Hoe het programma eruit komt te zien wordt later bekendgemaakt.

Hokstam was eerder te horen in het weekend van FunX en kwam in 2017 over van Slam, waar hij verschillende ochtend en weekendprogramma’s presenteerden. [Radiowereld.NL]
Foto: Pixabay