Patrick Kicken in gesprek met: Arjan Snijders (video)

In de serie interviews met radiohelden dit keer een gesprek met een man die meerdere naslagwerken op zijn naam heeft staan, waaronder het boek over 50 jaar 3FM, Herinnert u zich deze nog? over Veronica en het boek Rap van Fortuin waarin Arjan in gesprek ging met de grote namen uit de commerciële radio en televisiewereld.

Patrick Kicken in gesprek met: Arjan Snijders (video) Na een opleiding aan de School voor Journalistiek werkt Arjan onder meer voor de VARA op 3FM, Radio 121 en Kink FM.

In zijn jaren daarna als omroepbaas bij de Avro brengt hij Gerard Ekdom naar grote hoogte en bedenkt hij onder andere het Gouden RadioRing gala, wat hij tot voor kort ook organiseerde.

Tegenwoordig is Snijders radiobaas bij NH Radio, de regionale publieke omroep voor Noord-Holland.

In dit uitgebreide gesprek gaan we in op alles wat er bij de radio speelt, zijn eigen radioverleden, NH Radio en meer. Is het NPO model nog van deze tijd? Waarom is hij uiteindelijk niet de radiobaas van AvroTros geworden? En hoe kijkt Arjan als journalist naar de neergang van 3FM door de jaren heen? Dit en meer zie je in dit nieuwe gesprek in video:

Over twee weken nog één gesprek uit de studio’s van NH Radio, dan met weekendjock en radiorebel Eddy Keur. [Radiowereld.NL]