Zoek
Sluit dit zoekvak.

Slam start 2019 met nieuwe programmering

[Update] Slam start op 7 januari het jaar met een nieuwe programmering. Zo krijgt de Slam40 een prominente plek op de donderdagmiddag, daarmee wordt de hitlijst van Slam eerder gepresenteerd dan alle andere hitlijsten. De ochtendshow wordt voortaan gepresenteerd door Joey van der Velden.

Slam start 2019 met nieuwe programmering Anton van Lieshout, station director Slam: “De Slam40 is na de MixMarathon het populairste programma onder de luisteraars van Slam.

Juist om die reden brengen we deze hitlijst voortaan op donderdagmiddag, eerder in de week dan andere lijsten. Zo kun je aan het eind van je werkdag óf juist onderweg naar huis genieten van de 40 populairste dancetracks van het moment.”.

In januari gaat de radiozender nog beter inspelen op de belangrijkste behoefte van haar luisteraars; veel muziek. “De energieke muziekmix van Slam is volgens ons alles wat je nodig hebt om je werkdag door te komen. De presentatie van deze uren overdag is goed in handen bij doorgewinterde Slam DJ’s als Joost Burger, Jordi Warners en Michiel Jurrjens. Met Joey als uitbreiding van het vaste team zijn we helemaal klaar voor het komende jaar.” aldus van Lieshout.

Voor Joey van der Velden betekent de ochtendshow op Slam een definitieve comeback op de landelijke radio. De afgelopen maanden was hij al als invaller op de zender te horen. Tot en met 2016 was Van der Velden in het weekend op Qmusic te horen.

Nieuwe programmering van maandag tot en met donderdag
06.00-09.00 Joey van der Velden
09.00-12.00 Joost Burger
12.00-13.00 Housuh in de Pauzuh
13.00-16.00 Jordi Warners
16.00-19.00 Michiel Jurrjens (donderdag: Slam40)
19.00-22.00 Club Ondersteboven met Tom & Bram
22.00-00.00 Harm & Kees

Op vrijdag staat de start van het weekend centraal met de Slam MixMarathon: de lekkerste DJ sets 24 uur lang in de mix. [Radiowereld.NL]