Search
Close this search box.

Johan Derksen uitgeschakeld in het ziekenhuis

Wilfred Genee meldde in zijn uitzending ‘Veronica Inside’ dat zijn tv-collega Johan Derksen van de trap is gevallen en in het ziekenhuis ligt met verschillende verwondingen. De voetbalanalist heeft zijn arm gebroken, breuken in zijn gezicht en een flinke hersenschudding waardoor de 70-jarige Derksen weken lang is uitgeschakeld.

Johan Derksen uitgeschakeld in het ziekenhuis Hierdoor zal Derksen voor het eerst in vijftien jaar aanstaande vrijdag niet aanwezig zijn bij de tv-uitzending van Veronica Inside, eerder Voetbal International en Voetbal Inside geheten. Hij wordt op TV Veronica vervangen door Jan Boskamp.

Wilfred Genee: “Ik werd vanochtend rond een uur of half negen gebeld door de eindredacteur van het tv-programma Veronica Inside en die was even daarvoor gebeld door de vrouw van Johan Derksen om te vertellen dat Johan in het ziekenhuis ligt. Dat hij vannacht op weg naar het toilet van de trap is gevallen.

In plaats van dat hij de toiletdeur pakte, pakte hij de ruimte er naast. Daar zit een trap, steil naar beneden. Hij is volledig op zijn gezicht naar beneden gestuiterd. Hij heeft zijn arm gebroken en zijn hele gezicht ligt in gruzelementen. Hij is lange tijd buiten westen geweest, maar op een gegeven moment is hij bijgekomen.

Toen kreeg hij ook weer een klein beetje babbels, maar hij is wel onmiddellijk met de ziekenauto meegegaan. Hij ligt nu te rusten en is niet aanspreekbaar. Hij is er slecht aan toe. Behoorlijke hersenschudding er ook bij. Het belangrijkste is dat Johan er weer bovenop komt. Het was wel even schrikken. Het is enorm heftig, maar hij is er gelukkig nog.[Radiowereld.NL]