Paul Römer en Menno Koningsberger in directie Talpa Network

Talpa Network heeft Menno Koningsberger benoemd tot Managing Director Marketing en Paul Römer tot Managing Director Radio en Televisie. Koningsberger wordt verantwoordelijk voor de marketingactiviteiten binnen Talpa Network en Römer wordt verantwoordelijk voor de radio- en televisiemerken van Talpa Network.

Paul Römer en Menno Koningsberger in directie Talpa Network Menno Koningsberger is sinds 2015 Algemeen Directeur Radio bij Talpa Network, eerder was hij Algemeen Directeur van radiostation Qmusic en bekleedde hij Marketing- en Sales directiefuncties bij internationale concerns.

Paul Römer was de afgelopen zeven jaar Algemeen Directeur van de NTR en vervulde daarvoor onder meer bestuursfuncties bij John de Mol Producties en Endemol.

Onder de radiomerken van Talpa vallen onder andere Radio 538, Radio 10, Sky Radio en Radio Veronica. De tv-merken zijn SBS 6, Veronica, Net5 en SBS 9.

CEO Peter de Mönnink: “Ik verheug me op de samenwerking met Menno en Paul. Beiden behoren tot de top in hun vakgebied. Zij begrijpen de Nederlandse mediamarkt in volle context, zijn altijd gericht op de merkbeleving van de klant en weten teams tot topprestaties te inspireren. Die ervaring is van grote waarde voor de verdere ontwikkeling van de Talpa Network organisatie en ons aanbod aan consument en adverteerder.

John de Mol meldt: “Menno en Paul ken ik als bekwame, bevlogen vakgenoten die de onderste steen boven halen om de klant kwaliteit te kunnen leveren. Naast een schat aan ervaring hebben ze de leiderschapskwaliteiten om organisatie breed verbindingen te slaan en om ons product- en dienstenaanbod naar een volgend niveau te brengen. Ik ben blij dat Menno zijn kwaliteiten Talpa Network breed wil aanwenden en vind het erg leuk om weer met Paul samen te werken, twaalf jaar na Endemol.” [Radiowereld.NL]
Foto: Radio.NL