De lach van 10 vanaf maandag terug op Radio 10

Het spelletje “De lach van 10” keert terug op Radio 10. Vanaf maandag 30 september mogen de luisteraars van de radiozender weer gaan raden van welk bekend persoon de lach is. De jackpot kan daarbij flink oplopen.

De lach van 10 vanaf maandag terug op Radio 10 De Lach van 10 wordt bijna twee weken lang tussen 7 en 19 uur (in het weekend vanaf 9 uur) gespeeld op de zender. Elke nieuwe opgave is bij de start 1000 euro waard. Elke keer dat een fout antwoord wordt gegeven wordt de jackpot verhoogd met 200 euro. Opgeven voor het spel kan via de app van het radiostation.

Nieuw dit keer is dat op 10 oktober, de laatste dag dat het spel gespeeld wordt, de jackpot verhoogd wordt met 10.000 euro. Indien de lach om 16 uur nog niet geraden is gaan de telefoonlijnen open en kan iedereen meedoen met het spel. Het spel wordt die dag net zo lang gespeeld tot de opgave geraden is.

Afgelopen voorjaar werd De Lach van 10 al gespeeld op Radio 10. Toen werd de actie begeleid door een uitgebreide promotiecampagne, waarbij de stand van de jackpot werd getoond op digitale reclameborden langs snelwegen en bij tankstations. [Radiowereld.NL]