Martijn Zuurveen benoemd tot station director 100% NL

Martijn Zuurveen (39) is benoemd tot station director van 100% NL, onderdeel van RadioCorp. Hij is in deze rol verantwoordelijk voor het radiostation 100% NL, de dagelijkse aansturing van het programmateam en tevens onderdeel van het managementteam van RadioCorp.

Martijn Zuurveen benoemd tot station director 100% NL Met het in dienst treden neemt hij de rol van Ronald Sebök over, die enige tijd geleden heeft aangegeven op zoek te willen gaan naar een andere uitdaging.

Zuurveen was al enige tijd plaatsvervangende zenderbaas van 100% NL, maar gaat deze rol nu dus voor vast vervullen.

Het gaat goed met 100% NL, de luistercijfers stijgen en we zijn inmiddels het meest vrouwelijke radiostation van Nederland. Ik ben enthousiast dat ik het vertrouwen krijg om verder te bouwen aan 100% NL als radiostation maar ook als merk. Samen met het magazine, 100% NL TV en onze online kanalen bereiken we een miljoenenpubliek.” aldus Martijn Zuurveen.

Ik ga er vol voor om nieuwe Nederlandse muziek van topartiesten als Davina Michelle, Nielson en Suzan & Freek bij een nog groter publiek onder de aandacht te brengen en 100% NL naar een volgend niveau te brengen. We hebben een prachtig team en gaan nog mooie stappen zetten.” [Radiowereld.NL]