Davina Michelle bekroond met award: Artiest Van Het Jaar

Om meer aandacht te geven aan de nieuwe hitlijst van Radio 538 worden regelmatig leuke awards weggegeven. Dit keer één award voor de ‘Artiest Van Het Jaar’. Dat is Davina Michelle geworden. Ze brak een jaar geleden door bij het grote publiek dankzij haar deelname aan het programma Beste Zangers.

Davina Michelle bekroond met award: Artiest Van Het Jaar De zangeres scoorde daarna diverse hits, opende 538 Koningsdag, verzorgde het voorprogramma van P!nk en kondigde onlangs haar eerste grote concert aan. Davina beleeft een succesjaar en daarom roept 538 haar uit tot ‘Artiest Van Het Jaar’.

De zangeres werd in ‘De Coen en Sander Show’ verrast met een speciale award.

Davina Michelle: “Wat een eer en wat een lieve woorden. Ik vind dit echt super fantastisch!”

De award voor Davina is de vijfde TOP 50 Award die deze maand wordt uitgereikt. Eerder vielen Mabel, Nielson, Kris Kross Amsterdam, Maan, Tabitha & Bizzey en Martin Garrix in de prijzen. [Radiowereld.NL]
Foto: 538