Sjors Fröhlich zondag te gast in De Perstribune op NPO Radio 1

BNR-hoofdredacteur Sjors Fröhlich is zondagmiddag te gast in het media- en sportprogramma “De Perstribune” op NPO Radio 1. Daarnaast staat mediakenner Ron Vergouwen stil bij opmerkelijke mediagebeurtenissen uit het heden en het verleden.

Sjors Fröhlich zondag te gast in De Perstribune op NPO Radio 1 Fröhlich, die tussen 12 en 13 uur te gast is, is sinds 2013 hoofdredacteur van BNR Nieuwsradio, de enige landelijke commerciële nieuwszender van Nederland.

Ook nu de radio dit jaar zijn honderdste verjaardag viert, is Fröhlich ervan overtuigd dat het medium toekomst heeft. Hij zet vol in op onder meer gepersonaliseerde content, podcasts en smart speakers.

In het verleden was Fröhlich onder meer deejay bij Hilversum 3 / Radio 3 / Radio 3FM, Radio 2 en verslaggever bij NOS Radio Tour de France.

Daarnaast staat mediakenner Ron Vergouwen stil bij opmerkelijke mediagebeurtenissen uit het heden en het verleden. Met deze week onder meer aandacht voor De Onvergetelijke Luisterlijst, een lijst met honderd legendarische radiofragmenten, -programma’s en -makers, die vrijdag 4 oktober door de NPO wordt gepresenteerd in het kader van ‘100 jaar radio’. [Radiowereld.NL]
Foto: Twitter